Aukioloajat: Ma to Su:
10.00 - 20.00

Kuka olemme?

FysioWorks-mobiilikliniikka on innovatiivinen terveydenhuollon palveluntarjoaja, jonka tavoite on tuottaa vaivatonta asiakaskeskeistä hoitoa ilman ylimääräistä vaivaa. Uskomme onnistuvamme siinä tarjoamalla palvelun suoraan kotiin tai työpaikalle. Jos meiltä kysytään, paras yhteys on suora polku.

Mitä tarjoamme?

Palveluihin kuuluu fysioterapia ja hieronta.

Kenelle?

FysioWorksin palvelut ovat tarkoitettu erityisesti niille, joilla on haastava aikataulu, akuuttinen, tai toiminnallinen vaiva, joka hankaloittaa työntekoa tai vapaa-ajan viettoa. Jos epäilet, onko palveluista sinulle hyötyä, tai tahdot ensin selvittää mikä ongelma on, ja mistä kipu alkaa, voit varata ilmaisen konsultaation.

Missä?

Voit tilata fysioterapia mobiilipalvelut Vantaan alueella ilman lisämaksua. Matkakuluista aiheutuva lisämaksu on Helsingin alueella 5 euroa ja Espoossa 10 euroa. Migreenihoito suoritetaan Kampissa, Graniittitalolla,

Henkilökunta

FysioWorks-mobiiliklinikan omistaa Adam Brockwell, koulutettu fysioterapeutti. Adam valmistui vuonna 2015, jonka jälkeen hän on ollut töissä mm. fysioterapeuttina/migreenihoitajana Blue Bear-migreeniklinikalla. Hänellä on paljon kokemusta neurologisesta hoitotyöstä opiskeluvuosien ajalta avustajan työstä Invalidiliitolla. FysioWorksin palvelut ovat pääsääntöisesti tuki- ja liikuntaelin pohjaista, mutta painotamme holistista näkemystä hoidossa, neurologisen fysioterapian inspiroimana, sillä ymmärrämme, että pitkäkestoiset vaivat eivät ole pelkästään mekaanisia ongelmia vaan ne vaikuttavat motoriseen rytmiin ja arjen tehtäviin.